DODAJ SWOJĄ OPINIĘ:

Imie lub nick:
Treść opini:
KOD:

     

Agnieszka i Robert
Dziękujemy jeszcze raz!!! -) Wesele udało się w 100\ /, tak zabawiliście gości i nas, że szkoda było kończyć:-) Naprawdę polecam Zespół wszystkim Narzeczonym i nie tylko -)
Pozdrawiamy gorąco!

Urszula i Marcin
Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Wszyscy goście bardzo zadowoleni, ciekawe konkursy poprowadzone w zabawny i profesjonalny sposób. Szeroki repertuar dopasowany do gustów muzycznych gości. Serdecznie polecamy wszystkim:)

Sonia i Darek
Panowie jesteście najlepsi!!! Dziękujemy za niepowtarzalną atmosferę, zabawę. Wszyscy byli zachwyceni oprawą muzyczną. Gorąco polecam zespół, nie będzie żałować!! Gwarantujemy Wam!
Panowie jeszcze raz z całego serca dziękujemy! :-)
P.S. Mamy nadzieję, że napiliście się za nasze zdrowie podczas meczu :-)

Benia i Wojtek
Bardzo Dziękujemy za świetną zabawę. Wszyscy goście weselni są bardzo zadowoleni. Zarówno starsi jak i młodsi znaleźli coś dla siebie. Szczególnie dziękujemy za zabawy, które do dnia dzisiejszego utkwiły nam w pamięci. Z czystym sercem polecamy!!! Przepiękny głos w połączeniu z fajnym poczuciem humoru daje genialną zabawę i niezapomniane wrażenia :D
DZIEKUJEMY

Ola
Gorąco polecam wszystkim ten zespół. Jestem bardzo zadowolona z jego usług. Współpraca przebiegała naprawdę znakomicie.Polecam jak najbardziej!

Sandra i Artur
Wesele należy do udanych! 26.09.15 Zabawa do bialego rana:) caly czas goscie na parkiecie. Pragniemy serdecznie podziekowac za super zabawe
Wspaniale wykonane utwory oraz swietne konkursy.. przykazania utkwia nam w pamieci na dlugo hihi. Panowie dali czadu a goscie pragneli wiecej i wiecej )
Z czystym sercem polecamy )
Dziekujemy ????

Wiktoria
Gdy wspominamy ten szczególny dla nas dzień uśmiech nie znika z naszej twarzy. Uświetniliście go utworami jakie lubimy. Zarówno my jak i goście weselni bawiliśmy się znakomicie do białego rana. Dziękujemy i z przyjemnością polecamy Wasz Zespół wszystkim.

Agnieszka i Mariusz
Dziękujemy za bardzo udaną imprezę. Wszyscy goście byli zachwyceni zarówno muzyką jak i zabawami. Jeżeli kiedykolwiek będziemy potrzebować oprawy muzycznej to na pewno się zgłosimy :):)
Jeszcze raz dziękujemy, innym polecamy i pozdrawiamy :)

Julka
Jesteście super, graliście na Naszym weselu i było supeer, wszyscy byli zadowoleni... Polecamy wszystkim ten fajny zespół...Płyty nagrane super... DZIĘKUJEMY!!!

Mirka
Goście nie schodzili z parkietu!!! Muzyka porywała do tańca! Świetne aranżacje tradycyjnych utworów! Wszyscy byli zachwyceni!

Maria i Patryk Wrona
Co tu dużo pisać. Rewelacja. Gorąco polecamy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy.

Paulina i Rafał
Jesteśmy mega zadowoleni!
Wesele było 20.06.2015, a dopiero niedawno przestały mnie nogi boleć od tańca!
Dziękujemy Wam serdecznie! Dzięki Wam nasze wesele było bardzooooo udane!
Serdecznie polecamy :)

Kaśka
Wybor tego zespolu to strzal w dziesiatke!!!! Rewelacyjnie spiewaja i genialnie zabawiaja gosci weselnych. Jesli szukacie profesionalego zespolu to wlasnie jestesci na ich stronce. Zarowno swietnie wykonuja polskie jak i zagraniczne utwory.

Ania i Sylwek
Chcielibyśmy bardzo podziękować zespołowi \"DUO-BIS\" za przecudowną oprawę muzyczną naszego najważniejszego dnia w życiu. Panowie, wokal, aranże, zabawy na najwyższym poziomie!!! Pan Zbyszek, idealny wodzirej -), na każdym etapie widać długie lata praktyki i obicie z publiką, rozbawiał naszych gości i nie pozwolił im siedzieć za stolikami:))) natomiast Panie Sławku musimy się do czegoś przyznać, wokal jakim Pan włada, barwa i w ogóle czystość brzmienia w Pana wykonaniu powala na kolana i potwierdziło to bardzo liczne grono na naszym weselu, które jak zapewne pamiętacie nie było małe, bo ponad 160osób. WIELKI SZACUN DLA ZESPOŁU, KTÓRY NAPRAWDĘ WIE CO ROBI!!! Życzymy Wam dalszych sukcesów i z całego serca DZIĘKUJEMY ZA CUDOWNE WESELE!!!! POLECAMY BARDZO MOCNO WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM PRZYSZŁYM NOWOŻEŃCOM!!!

Kasia i Bartek 30.08.2014
Dziękujemy za wspaniałą zabawę! Panowie jesteście rewelacyjni pod każdym względem!!! Wszyscy goście zarówno młodzi jak i starsi byli zachwyceni i przy każdej okazji pytają o Panów i wspominają z uśmiechem na twarzy:) Repertuar był bardzo zróżnicowany, Panowie potrafią zagrać wszystko, co się zamarzy, nawet najnowsze hiciory:) Rozkręcą każdą imprezę:) Pełen profesjonalizm!!!
Gorąco polecamy ten zespół wszystkim, którym zależy na dobrej zabawie do białego rana!!!
Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy )
Pozdrawiamy serdecznie:)

Gosia i Sebastian 23.08.2014
Zespół godny polecenia w 100% Mega zabawa zarówno dla nas jak i dla naszych gości...! Panowie znają sie na rzeczy a goście przy każdej okazji pytają o ten zespół !! Wszyscy byli zachwyceni...

Kasia i Marcel
Cóż tu dużo mówić, to trzeba przeżyć i zobaczyć, bo to co Ci dwaj Panowie potrafią robić na weselu , rozkręcać imprezę porywając wszystkich bez wyjątku przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Muzyka, wokal, zabawy i konkursy po prostu SZAŁ PAŁ!!! Panie Sławku i Panie Zbyszku SERDECZNE DZIĘKI ZA TAK WSPANIAŁĄ OPRAWĘ MUZYCZNĄ NASZEGO WESELA!!! Gorąco i z czystym sumieniem polecamy wszystkim zainteresowanym Młodym Parom!!!

Gosia i Łukasz
Było naprawdę super !!!! Jesteśmy BARDZO zadowoleni z zespołu Duo-bis! Muzyka była dopasowana i do młodych i do starszych :)) Zabawy były ekstra, nawet dla dzieci :) Wszyscy byli zadowoleni z muzyki i świetnych zabaw :) w niejednych momentach goście jak i My Młodzi sądziliśmy ze muzyka jest puszczona z pendriva a tu zaskoczenie Duo-Bis sobie śpiewał heh \":))
Dziękujemy!!!
i bardzo polecamy!!!

Agnieszka i Andrzej 26.07.2014
Dziekujemy bardzooo serdecznie za swietna muzykę :) Jestescie genialni !!! Wszyscy goście stwierdzili jednoglosnie ze jestescie najlepszym zespolem :) Zabawy super... cos dla starszych i cos dla mlodszych :) dziekujemy i zyczymy wszystkiego dobrego :):) p.s. polecamy dalej i oby do nastepnego razu :D

pozdrawiamy

Madzia i Tomuś
Chcielibyśmy serdecznie podziękować Zespołowi DUO-BIS
za mile spędzone chwile z Wami.
Zabawy bardzo pomysłowe,fajnie prowadzone. Goście świetnie się bawili,nie chcieli schodzić z parkietu,bo potrafiliście ich zachęcić do wspólnej zabawy.
Jesteście godni polecenia!!!
Serdecznie pozdrawiamy!!!
Magda & Tomek
7 czerwiec 2014r.

lukasz
nie chce nikogo innego sa zaje.... pozdro Łukasz G.

Magdalena i Tomasz
Zespół naprawdę godny polecenia ! Wszyscy goście a przede wszystkim my bawiliśmy się super. Panowie znają się na swojej pracy i potrafią odpowiednio poprowadzić zabawę w dobrym stylu. Wielki szacun dla Zespołu - bardzo dziękujemy !
03.08.2013r.

Agata i Michał
Dnia 26 września 2013 Panowie z zespołu DUO-BIS zagrali na naszym weselu. Możemy polecić go wszystkim parom poszukującym dobrego zespołu na swoje wesele i nie tylko na wesele:) Panowie bardzo sympatyczni miki i kulturalni:) zabawy były wesołe i dla ludzi w każdym wieku. Bardzo Wam Panowie dziękujemy i kto wie może znów się spotkamy :)

Kasia i Filip
Zespół Duo- Bis zapewnił świetną zabawę zarówno nam jak i naszym gościom.Chcieliśmy bardzo gorąco podziękować za profesjonalną oprawę muzyczną oraz ogrom konkursów jakie dla nas przygotowaliście.Wszyscy byli zachwyceni.
Jeszcze raz dziękujemy i gorąco polecamy!!!

Gabriela i Łukasz
Gorąco polecamy ten zespół!! Niezapomniany dzień dzięki DUO-BIS-zarówno goście jak i My młodzi cudownie się bawiliśmy, najnowsze hity(przeogromne i miłe zaskoczenie że takie gracie!!), zabawy bardzo śmieszne. Patrząc na film można powiedzieć, że gdyby nie Wy-Panowie to by te wesele było by nieudane... Jesteście jedyni w swoim rodzaju!!

P.S. Zdrówka i takiej energii Wam życzymy!!!:))))

Justyna i Rafał
12.08.2013 graliście na naszym weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z was Panowie oraz bardzo miło zaskoczeni repertuarem muzycznym. Wspaniała muzyka i różnorodne zabawy i wiele niespodzianek dla gości. Wszyscy bardzo dobrze się bawili. Dziękujemy serdecznie za oprawę muzyczną, dobry kontakt przez cały czas trwania naszego wesela. Pozdrawiamy :)

Sylwia i Seweryn
Byliśmy na weselu u mojej kuzynki, gdzie grał właśnie Zespół Duo-Bis. Panowie WIELKI SZACUNEK!!!
Musimy powiedzieć, że jesteśmy tak mile zaskoczeni wysokim poziomem wokalnym, sposobem prowadzenia tej uroczystości weselnej i wogóle zaangażowaniem zespołu do zabawiania gości weselnych poprzez różne zabawy i konkursy, żeby nie siedzieli tylko się bawili (a nie jak inne zespoły tylko grają a jak goście się nie bawią to nie ich zmartwienie). Postanowiliśmy, że jak już podejmiemy ostateczną decyzję na nasz ślub to na 100% gracie u nas:))) tylko ciekawe czy przyjedziecie grać do Poznania:))))
DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ ZABAWĘ!!! Pozdrawiamy.

Kamila
Zespół zrobił bardzo dobre wrażenie na gościach i muszę przyznać że wszyscy się dobrze bawili zarówno Ci starsi jak i Ci młodsi a to wielki plus.

LUCJAN I JANINA
BYLIŚCIE FANTASTYCZNI!!! NIESAMOWITE ZDOLONOŚCI MUZYCZNO-WOKALNE!!!!


POLECAMY WSZYSTKIM MŁODYM PAROM!!





Edward i Honorata
Panowie !

Troszkę słabo, spodziewaliśmy się czegoś więcej:/

Video Solo Film - Foto
Z całą odpowiedzialnością mogę polecić zespół na wszelkie imprezy , miałem okazje pracować na weselu razem z nimi . Są fantastyczni . Pozdrawiam !!!

Kasia z Marcinem Rapacz
Chcielibyśmy serdecznie podziękować zespołowi Duo -
Bis za super zabawę jaką zapewnili Nam i Naszym gościom na naszym weselu. Zabawa była do samego rana, gdzie goście bawili się w nie dające zaczerpnąć oddechu melodyjne rytmy wokalistów przeplatane różnymi zabawami. Konkursy były prowadzone na wesoło gdzie goście mieli okazje się wykazać a zespół był nagradzany gromkimi brawami.

Po raz któryś dziękujemy za wspaniałą atmosferę i do zobaczenia na następnej zabawie. Pozdrawiamy Kasia z Marcinem:)))

Bernadeta i Arkadiusz
Nie zawodni, jedyni w swoim rodzaju. Cudowna zabawa przy rytmach najlepszej muzyki. Na żywo lepsi niż w necie. Dziekujem Wam bardzo, serdecznie pozdrawiamy.

MALWINA I KRZYSZTOF
MIELIŚMY OKAZJĘ BAWIĆ SIĘ W PAŹDZIERNIKU PRZY RYTMACH ZESPOŁU \"DUO-BIS\", KTÓRY WYKONAŁ SWOJE ZADANIE NA SZÓSTKĘ:):) ŚWIETNA MUZYKA SUPER KONKURSY A DO TEGO WSZYSTKIEGO MIŁA WESELNA ATMOSFERA, KTÓRA ZASKOCZYŁA NIE TYLKO NAS ALE I NASZYCH GOŚCI WESELNYCH. JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI Z ICH WYSTĘPU!!! POZDRAWIAMY I SERDECZNIE DZIĘKUJEMY.

Iwona i Wojtek
mieliśmy okazję razem z Państwem przeżywać tą naszą najważniejszą chwilę w życiu. Udało się wszystko idealnie. Urozmaicone konkursy oraz gry i do tego oczywiście super oprawa muzyczna zachwiciła naszych \"wymagających gości\". Pragniemy serdecznie podziękować za ten piękny sobotni dzień oraz polecić Państwa z pełnym przekonaniem dalej. Raz jeszcze dziękujemy w naszym oraz imieniu naszych gości.

Ewelina i Adrian
Dziękujemy bardzo za SUPER wesele. Lepszej oprawy muzycznej nie można sobie wyobrazić. Zabawy i urozmaicona muzyka podobały się wszystkim gościom co było widać na parkiecie. Kontakt z państwem był bardzo miły i serdeczny. POLECAMY WASZ ZESPÓŁ NOWOŻEŃCOM I NIE TYLKO:)

Edyta i Dawid
Pragniemy podziękować zespołowi Duo-Bis który zagrał na Naszym weselu. Zespół wykonał swoją pracę wspaniale, grali często, długo, przerwy były krótkie, Pan Zbyszek poprowadził superowe konkursy, muzyka była wspaniała, stare i nowe przeboje wspaniale zaśpiewane i zagrane. Bardzo jesteśmy zadowoleni i polecamy serdecznie zespół wszystkim, którzy szukaja sprawdzonych muzyków i wokalistów na swój ślub. Będziemy Was długo pamiętać, było rewelacyjnie, wielkie dzięki...!!!

Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy ciepło!!! )

Barbara
Zespół jest świetny!!!! Grali na moim weselu 11 lat temu i do dziś cała rodzina bardzo mile wraca do zabaw i muzyki!!! A kasetę z wesela oglądamy z chęcią !!! Zabawy, muzyka i dobra zabawa to zaleta ZESPOŁU !!!! Serdecznie pozdrawiam i serdecznie POZDRAWIAM!!!!

Diana i Konrad
Cóż możemy rzec...
To było najfajniejsze wesele, na jakim byliśmy
Zespół rewelacyjny! Goście wychwalali udaną zabawę, która trwała do rana.

Genialne dobrane utwory i ciekawe zabawy sprawiały, że dla nas zespół jest numerem jeden !!!!!

Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy !!! :)

Wioleta i Bartłomiej
Na wstępie chcemy raz jeszcze serdecznie podziękować zespołowi Duo-Bis za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym weselu. Pewnie się powtórzymy, ale jesteście niesamowici Panowie!! Bogaty repertuar, niesamowite głosy i świetne zabawy!! Jednym słowem - czapki z głów przed zespołem Duo-Bis!! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy!!

Marcysia i Piotrek
Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę na naszym wesele (03.09.2011). Zespół Duo Bis mieliśmy już sprawdzony więc wiedzieliśmy że zabawa będzie świetna. Wszystkim bardzo podobała się muzyka oraz zabawy zespołu. Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

Izabela i Łukasz
W końcu dołączamy opinie dla zespołu Duo-Bis :)
Dziękujemy serdecznie za mega udaną zabawę weselną, wszyscy byli zadowoleni pozytywnie, każdy się pobawił dzięki dużemu repertuarowi który macie:P abawy i konkursy pierwsza klasa, oczywiście będziemy was polecać znajomym bo warto mieć zespół na swoim weselu który zadowala państwa młodych a szczególnie gości.Panowie oby tak dalej i jak najwięcej pracy życzymy i pozdrawiamy.:)

piotr
No nieźle

Marzena i Mariusz
Bardzo dziękujemy zespołowi Duo Bis za rewelacyjną zabawę na naszym weselu (3.08.2011)!! Byliście niesamowici! Głos, repertuar i superowe zabawy zachwyciły nas i naszych gości weselnych. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy !!!!!

Ania i Marcin
Bardzo dziękujemy Duo Bis za wspaniałą zabawe, goście zadowoleni a My jeszcze bardziej:-)jesteście niesamowici i warto Was polecać znajomym:-)) kobiety były pod wrażeniem Waszych głosów:-) pozdrawiamy Was serdecznie:-)

Martyna i Szymon.
Zespół duo bis zagrał na naszym weselu 29 lipca za co jeszcze raz pragniemy im podziękować. P.Sławek na nasze życzenie zaśpiewał pierwszy utwór lepiej od oryginału za co jesteśmy wdzięczni. Wszyscy goście byli zachwyceni jego wspaniałym głosem i repertuarem. P. Zbyszek rozbawiał gości od początku do końca wesela. Zespół z klasą doskonale zgrany dla którego najważniejsze jest dobro i zadowolenie gości. Panowie godni polecenia młodym parom i nie tylko ...

Dagmara i Adrian
Witamy ]
Chcieliśmy jeszcze raz podziękowania za świetna zabawę na naszym weselu 23 lipca 2011. Spisaliscie sie rewelacyjnie my jestesmy super zadowoleni a rodzina i znajomi sa Wami zachwyceni i rewelacyjnie sie bawili, wytańczyli sie i ubawili. Jestescie swietnym zespolem godnym polecenia! Najczesciej padajace komentarze od rodziny i znajomych to: \"rewelacyjny zespół, super chłopaki, chłopaki dali czadu , świetnie śpiewają, super zabawy\" czyli skoro gościom sie podobalo to my jestesmy jeszcze bardziej zadowoleni. Bardzo dziekujemy i serdecznie polecamy!

Katarzyna i Marcin
Witamy serdecznie zespół DUOBIS bawił nas i gości na weselu za co chcemy bardzo podziękowac,goście szaleli na parkiecie do rana ,ci stari i ci młodsi.P.Sławkowi musimy podziekowac za piosenkie która dziewczyna wybrała (podziekowanie dla rodziców)P.Sławek zaspiewał lepiej jak orginał i opracował ja w dwa dni za co dziękujemy,swietny wokal P.Sławka.A P.Zbyszek pieknie prowadził całe wesele i miał przygotowane super zabawy przy których było mozna pęknąc ze smiechu pozdrawiamy i mamy nadzieje ze sie jeszcze bedziemy razem bawic a i serdecznie polecamy wszystkim!!!!!! )

Ula i Artur
Zespół bardzo zgrany. Muzyka non stop, wiele wesołych zabaw. Wszyscy goście świetnie się bawili. Naprawdę bardzo świetna kapela, polecamy wszystkich młodym parom i nie tylko... jeszcze raz dziękujemy za zaje zabawe :)

Wiola i Tomek
Witamy:)
Zespól grał u nas na weselu. Było cudownie:)piosenki idealnie dobrane jedna po drugiej ,a konkursy...dosłownie cudo:)Wszyscy goście byli zachwyceni i dobrze się bawili,nawet jak byliśmy na sesji zdjęciowej to parkiet był pełny:)zabawy super:)
Polecamy:)mamy nadzieję,że się jeszcze razem pobawimy:)
Pozdrawiamy

Daria i Robert
Zespół Duo Bis zagrał na Naszym weselu w zastępstwie. Z początku wystąpiły pewne obawy... wiadomo jak to jest gdy się wcześniej nie słyszy głosów, nagrań na ,,żywo\ \ ... Jednak już w pierwszych momentach wiedzieliśmy, że to był świetny pomysł. Nie tylko my byliśmy zachwyceni, goście szaleli na parkiecie do białego rana. Pomimo obolałych nóg w drugi dzień nikt nie odpuścił, trudno usiedziec na miejscu gdy się słyszy takie rytmy, nogi same rwią na parkiet...Nie zabrakło również zabaw a przy tym i smiechu. Super naprawdę Nie zastanawiajcie się nawet na moment MY WYBRALIŚMY I NIE ŻAŁUJEMY Dziękujemy panom za tak wspaniałą zabawę,organizacje tego szczególnego dla Nas dnia... :)

Santana i Sebastian
Witamy:) na poczatek chcielibysmy bardzo mocno podziekowac za swietna zabawe:) . Wszyscy goscie zadowoleni ubawili sie do samego rana, swietne zabawy i swietna muzyka:) po weselu nuzki bolaly:)... pozdrawiamy :)

Asia_Artur
Kierowca Sławek... powiemy jednym słowem.... Zajebisty !!!! nic dodac nic ujac... polecamy facet z klasa.
Dziekujemy Ci bardzo za pomoc !

Kamila
WITAMY :)
Chcieliśmy bardzo mocno podziękować zespołowi Duo-Bis za wspaniałą zabawę, a także za opracowanie piosenki na nasze życzenie :). Jesteście świetni. Jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy :). Napewno jeszcze się spotkamy :).

Pozdrawiamy :)

Monika i TOmasz
Panów Sławomira iZbigniewa nie słyszelismy przed naszym weselem i nie znalismy ich Zagrali nam w zastępstwie ,mieliśmy obawy ,...niepotrzebnie ,głos Pana Sławomira i repertuar muzyczny ,na wysokim poziomie
Zabawy były piękne ,dla dzieci i dorosłych ,niektóre nieznane ,polecamy
wczesniej myslałem że te opinie sa wymyslone teraz wiem że pisza je zadowolone pary po pieknym weselu którego by nie było bez duo -Bis

Edyta i Kamil :)
Witamy:)
W paźdżierniku 2010 r. zespół Duo-Bis bawił Naszych gości na weselu. Wszyscy bawili sie świetnie dzieci, młodzież i starsi. Potrafili zabawic dosłownie każdego. Były konkursy zabawy i świetny repertuar. Polecamy zespół Duo-Bis jak i luksusowego Jaguara z którego też jesteśmy bardzo zadowoleni:) Bardzo miły kierowca odstresuje Was w ciągu kilku minut... :)

Polecamy i pozdrawiamy :)

Hania i Paweł:)
Witamy:):)
We wrześniu 2010 r. Zespół Duo-Bis grał na Naszym Weselu. Byli bombowi!! Zabawili wszystkich gości tak, że nogi bolały przez kolejny tydzień ) Konkursy takie, że ze śmiechu nie można było wytrzymać:D
Nas jako Młodą Parę zaskoczyli dedykacjami i utworami przy których my oraz goście nie mogliśmy powstrzymać łez ze wzruszenia. Pan Sławek ma piękny wokal i nie ma piosenki której by nie zaśpiewał!! Kochani polecamy ich!!!!!
Wszyscy się pytali gdzie ich znaleźliśmy!!! Panowie na naszym stoliku alkoholowym zostawili wizytówki, wszystkie pierwszego dnia znikły!!!
dziękujemy Wam, że ten dzień będziemy i my i goście pamiętali jeszcze długo, długo...... .

p.s. mamy nadzieje, że jeszcze potańczymy w wasze takty )

Martyna i Łukasz
Polecamy wszystkim pięknego Jaguara, który przyczynił się do uświetnienia naszego Wielkiego Dnia :) samochód bardzo wygodny a do tego kierowca z poczuciem humoru rozładowywał nasz stres P

Tomasz Dorota
Zespół rewelacyjny potrafią rozbawić do łez a przy tym piękna zabawa nigdzie się nie bawiłem tak pięknie jak na weselach tam gdzie grali i było super bardzo polecam ten zespól a będziecie rozczarowani i zobaczycie jak potrafią rozbawić gości u mnie grali 5stycznia2008 i było rewelacyjnie

Monika i Jacek
Zespół rewelacyjny! Grali u nas na weselu w lipcu. Goście bawili się wyśmienicie. Super repertuar i świetne, zaskakujące konkursy. Wszyscy byli zachwyceni! Polecamy zespół bo to prawdziwi profesjonaliści!!! pozdrawiamy :) :)

Monika i Łukasz
Zespół rewelacyjnie grał u nas na weselu w czerwcu. zabawa była super, goście zachwyceni muzyką a także wszelakimi zabawami robionymi przez zespół Duo - Bis i z czystym sercem polecamy ten wspaniały zespół Pozdrawiamy :)

Agnieszka i Paweł
Zespół Duo-Bis grał u Nas w kwietniu!! Zagrali- SUPER!!! Nie da się tego nawet słowami opisać. Goście nie mogli się nachwalić. A My na własnym weselu wybawiliśmy się jak nigdy!! Konkursy super dopasowane do towarzystwa muzyka tak samo. Każdy znalazł coś dla siebie.Jeśli chcecie się naprawdę wybawić na weselu z czystym sercem polecamy zespół Duo-Bis.
NIE POŻAŁUJECIE!!!!

Edyta Adam
Zespół rewelacyjny grali u nas na weselu goście byli zachwycenie takim zespołem super grali a goście sie świetnie bawili.Mieliśmy przyjemnoś z tym zespołem juz 2 razy a 3 raz to grali u nas na weselu.Zespół DUO-BIS gwarantuja super zabawe i świetne konkursy polecam bardzo a nie pożałujecie Pozdrawiam

hektor55
Bardzo fajne granie,plecam

damianoz
Zespół rewelacja, bardzo dobrze dobrany repertuar - dla każdego coś. Z pełną odpowiedzialnością polecam na każdą imrezę.

Darek
Cześć. Miałem okazję bawić się z zespołem Duo-Bis na zabawie sylwestrowej. Świetny inteligentny zespół, panowie potrafią dać zabawić się gościom, wiedzą, kiedy rozkręcić ten naładowany energią młyn ludzi a potem dobić potężną dawką muzycznej energii! - bo o niej mowa:) Polecam i pozdrawiam.

Gwiazda:p
Sylwester 2009 był najlepszą imprezą na jakiej mogłam być, a dlatego że grali, śpiewali i zabawiali gości tam Ci Dwaj przystojni Panowie:). Z zespołem Duo-bis zabawa jest w 100% udana a wrażenia niezapomniane:) polecam jak najbardziej:) pozdrawiam :)

Patrycja i Grzegorz
Bardzo polecamy zespół Duo-Bis. Zabawa z tym zespołem zapewni gościom niesamowita zabawę i wrażenia. Na naszym weselu wszyscy sobie chwalili zespól i za to serdecznie zespołowi Dou-Bis dziękujemy i miejmy nadzieję ze spotkamy się na kolejnym weselu :)

Dana
Planujesz wesele ,martwisz sie o oprawę muzyczną? Juz nie musisz,Duo- Bis gwarantuje doskonałą zabawę,swietne wykonanie.Miałam przyjemność bawić sie 2 razy z Duo-Bis i wiem że jeszcze nie raz to nastąpi,bo są wyjątkowi .Wokal,wodzirej,elegancja,piękny repertuar,poprostu klasa!!Z tym zespołem można przetańczyć niejeden dzień i niejedną noc a po chwili odpoczynku chce się jeszcze.Konkursy jakie prowadzą są niepowtarzalne,ubaw jakiego napewno jeszcze wiele osób nie doświadczyło na żadnej imprezie.
Polecam Duo-Bis i gwarantuje ,że kto się zdecyduje nie pożałuje.
Pozdrawiam serdecznie.



sydney
Sa najlepsi !!!

Ania i Artur
Na naszym weselu wszyscy bawili się wręcz ŚWIETNIE !! Jesteśmy bardzo zadowoleni z DUO-BISu i mamy nadzieję się spotkać jeszcze w przyszłości więdząc że będzie dobra zabawa. Byliśmy na 3 weselach z tym zespołem i za kadym razem ZABAWA BYŁA UDANA !!!!

Polecamy Duo-Bis jeśli chcecie mieć udane wesele.
Pozdrawiamy



Copyright by ART-COMP '2010